Voordelen van het Infinitas chloorvrij systeem:

 • Permanent kiemvrij en kristalhelder water zonder chloor en chemicaliën
 • Geen geur- en smaakoverlast zoals bij andere methoden
 • Geen rode ogen
 • Geen verwondingen, brandwonden en uitdroging van de huid
 • Geen gevaarlijke chemicaliën die aanwezig kunnen zijn als afzettingen van desinfectie
 • Geen corrosie op componenten die in contact komen met water
 • Tot 85% besparing in vergelijking met andere systemen, afhankelijk van locatie en grootte
 • Kindveilig en kindvriendelijk
 • Milieuvriendelijk
 • Eenvoudige installatie en eenvoudige bediening
 • Weinig onderhoud en kan op elk moment achteraf worden ingebouwd

Uw bestaande Jacuzzi/Spa voorzien van een chloorvrij systeem?

Beheersing van virussen, bacteriën en andere pathogenen

Virussen, bacteriën en andere pathogenen vermenigvuldigen zich door celdeling. In het koude water vertraagt ​​dit natuurlijke proces en warmt het daarom sneller op. Daar kunnen we niets aan doen. Zwemmers en de omgeving dragen bij aan onopzettelijke overdracht. In buitenbubbelbaden is de temperatuur meestal altijd erg hoog, vandaar dat de bacteriën hier gedijen en zich vermenigvuldigen.

Om deze schadelijke bacteriën te vernietigen, wordt meestal chloor of een andere chemische stof gebruikt. Chloor heeft in dit opzicht het hoogste oxidatie-effect en lost “het probleem” zeer snel en radicaal op. Maar dat is het enige voordeel dat een chloorbehandeling heeft. De rest is absoluut negatief en minstens zo schadelijk voor de gezondheid als de kwaadaardige bacteriën. Daarnaast zijn chloor en ozon de grootste vijand van de gehele acrylindustrie. Na een ontmoeting met een van de grootste fabrikanten in de acrylindustrie, het bedrijf Aristech (http://www.aristechsurfaces.com/), raakten we opnieuw geïnteresseerd in het INFINITAS-systeem en de grootste vijand van de fabrikant, namelijk chloor en ozon. bevestigd.

INFINITAS Vision – chloorvrij water

Koper / zilver ionisatie is een natuurlijk sterilisatie- en flocculatieproces. Met behulp van elektroden komen kleine hoeveelheden koper en zilver vrij in een kamer, waar we een bepaalde hoeveelheid en legering hebben ontwikkeld, die effectief zijn tot 50 graden. Door dit proces is het water verrijkt met kopericonen (een algicide en flocculant) en zilvericonen (bacteriën doden en desinfecteren). De koper / zilver ionisatie is geschikt voor alle soorten water. INFINITAS heeft het principe geoptimaliseerd en geperfectioneerd. Deze technologie maakt het voor bijna alle whirlpools en jacuzzi-modellen mogelijk om bij hogere temperaturen, een volautomatische waterbehandeling op het gebied van desinfectie te genereren.

.

Infinitas-onderdeel bij elke buitenwhirlpool of zwemspa mogelijk

Naast de vele extra’s die al zijn geïnstalleerd of als optie kunnen worden gekocht, hebt u ook de zekerheid van een milieuvriendelijke en hygiënische whirlpool reiniging als u een van onze buiten whirlpools koopt.

Het Infinitas-systeem maakt de chemie compleet los en werkt volgens het ionisatie principe. De koper / zilver ionisatie is geschikt voor alle soorten water. Deze technologie maakt een volautomatische waterbehandeling mogelijk. Infinitas heeft het principe nu geoptimaliseerd en geperfectioneerd. Vaak is het onderwerp waterbehandeling of desinfectie minder gepraat dan het is. Voor waterdesinfectie van een buiten bubbelbad is het verre van voldoende om te vertrouwen op een ozonator (ozongenerator) en een UV-lamp. Integendeel, deze twee staan ​​zichzelf in de weg en zouden zelfs het chloor in een conventioneel chloor grappig genoeg vernietigen.
Gelukkig hebben we er niets mee te maken.

De technologie is veel ouder dan u denkt en het toepassingsgebied is veel groter dan u ooit zou kunnen raden. De vraag die u gaat stellen, is waarom niet iedereen een van zijn outdoor-bubbelbaden aanbiedt? Heel eenvoudig: met chloor verdienen ze op de lange termijn veel geld, maar helaas verpesten ze het ook en dat is precies wat we niet willen, omdat u ons beste reclamemedium bent en we het willen beschermen.

Uw huidige Jacuzzi of Spa chloorvrij?

Bij spa natural worden al onze spa’s geleverd met een chloorvrij systeem. Dit omdat het irritatie aan uw huid, ogen en longen vermijdt en het een positieve bijdrage aan het milieu levert. Daarnaast zorgt ons systeem ervoor dat uw spa langer mee gaat omdat er geen sprake is van chloor of zout reiniging.

Als u meer wil weten over het installeren van een chloorvrij systeem in uw spa, neem dan met ons contact op.

Informatie aanvragen

Chloorvrije spa