GARANTIE

Kwaliteit van het begin tot eind

 

Vanaf het moment dat u uw spa geïnstalleerd heeft wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Dat weten wij net zo goed en daarom hebben wij bewust gekozen voor kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Omdat wij geen tussen dealer zijn hebben wij volledige controle over de productie.

Kwaliteit staat bij ons boven aan en daarom kunnen wij ons aantoonbaar onderscheiden van andere aanbieders als we kijken naar kwaliteit en functionaliteit van onze spa’s

Met deze gedachtegang willen we u het vertrouwen geven dat u ook op langer termijn net zo kunt genieten van uw spa als van het eerste moment dat u de spa kocht!

Garantie vanuit ons

 

Wij weten hoe ons product in elkaar zit en waar het van gemaakt is. Daarom bieden wij ons garantie plan vanuit eigen huis. Eigen monteurs die beschikken over de volledige kennis van ons product. Wij bieden onderhoud op alle onderdelen van onze Spa’s.  Indien nodig vervangen wij liever dan repareren!

5  jaar kuipgarantie

Een Spa kopen is een kwestie van vertrouwen! Daarom bieden we een spa-garantie van 5 jaar op de kuip van onze spa’s. Wij vertrouwen in ons product omdat wij dit zelf ontworpen hebben. De kuip van onze spa’s zijn 4-laags gecoat met acryl. Dit betekent dat er vanuit de fabriek een solide duurzaamheid en duurzame kwaliteit gebruikt wordt. Bovendien wordt een andere, antibacteriële laag aangebracht op de binnenschillen. Dit biedt niet alleen bescherming bij dagelijks gebruik, maar biedt ook extra stevigheid en veiligheid in termen van levensduur.

Eerste jaar 100% garantie

Tweede jaar 80% garantie

Derde jaar 60% garantie

Vierde jaar 40% garantie

Vijfde jaar 20% garantie


Waarom deze constructie?

Omdat onze kuipen van hoogwaardig acryl materiaal zijn geproduceerd durven wij te zeggen dat deze voor langdurig gebruik geschikt zijn! Indien een kuip op korte termijn problemen geeft staan wij klaar om dit voor u netjes op te lossen. Onze kuipen worden geproduceerd door Aristec en staan dus garant voor een hoge kwaliteit!

 


Garantie op onze onderdelen

Op de onderdelen van onze spa’s bieden wij 2 jaar garantie vanuit eigen huis! De onderdelen zoals de omkasting en de technische onderdelen zijn voor twee jaar voorzien van onze standaard spa garantie plan. Dit betekend dat onze eigen monteurs de benodigde reparaties en onderhoud voorzien zonder extra kosten.

Onderdelen waar u aan moet denken zijn:

  • Filtersysteem
  • Ozonator
  • Warmtepomp
  • Leidingen
  • Electra
  • Frame
  • Omkasting

 


Instructies & Informatie

Bij het leveren van onze Spa’s is de klant vrij in het kiezen van de type levering. Bij elke leveringsvorm wordt een duidelijke handleiding geleverd voor het juiste gebruik van de Spa.

Leveringsmogelijkheden

Wij streven naar een persoonlijke uitleg voordat u de Spa gaat gebruiken. Met u nemen we alle functies van de Spa door en leggen we uit hoe u varantwoordlijk met de spa omgaat.

De eigenaar is altijd zelf verantwoordelijk voor het juist onderhouden en gebruiken van de Spa zoals dit beschreven staat in onze handleiding.


Voorwaarden

Voorwaarden garantie onderdelen.

 

De kosten voor het vervangen en repareren van de onderdelen worden volledig vergoedt mits deze binnen het garantie termijn vallen en de schade niet onstaan is door onjuist gebruik van de Spa. De gebruiker dient de Spa te gebruiken volgens de bijgeleverde instructies van Spa Natural. Schades die onstaan door onjuist gebruik of van buitenaf worden niet vergoed door Spa Natural.

Fabriektechnische fouten worden volledig vergoed door Spa Natural mits deze niet onstaan zijn naar aanleiding van onjuist gebruik door de eigenaar.

Spa Natural is niet verantwoordelijk voor een verkeerde installatie of onderhoudt van de Spa door de eigenaar.

De garantie wordt opgeheven zodra de eigenaar naar eigen insteek wijzigingen of onderhoudt aanbrengt op alle onderdelen van de spa die leiden tot schade.

Spa natural is ten alle tijden niet verantwoordelijk voor lichamelijke & materiele schade van de eigenaar.

Spa Natural streeft altijd naar de best mogelijk oplossing en is bereidt mee te werken om tot een redelijke oplossing te komen bij schades die buiten de garantie vallen.