Jacuzzi whirlpool

Het toppunt van wellness

Jacuzzi Italian Design modellen

Jacuzzi Delfi

 • Plaatsen: 5 personen
 • Jets: 16 massage jets
 • Formaat: 190 x 190x 80 cm (breedte x lengte x diepte)
 • Waterinhoud: 1250 Liter

Prijs
16.990.00 13.990.00

Jacuzzi Delos

 • Plaatsen: 5 personen
 • Jets: 16 massage jets
 • Formaat: 215 x 190 x 80 cm (breedte x lengte x diepte)
 • Waterinhoud: 13900 liter

Prijs
15.490.00 13.990.00

 

Jacuzzi Santorini Pro

 • Plaatsen 5 personen
 • Jets: 29 massage jets
 • Formaat: 230 x 215cm x 90 (breedte x lengte x diepte)
 • Waterinhoud: 1250 Liter

Prijs
21.000.00

Jacuzzi J-200 modellen

Jacuzzi J215

 • Plaatsen 2-3 personen
 • Jets: 19 massage jets
 • Formaat: 193 x 168 x 81 (breedte x lengte x diepte)
 • Waterinhoud: 833 Liter

Prijs
10.090,00

Jacuzzi J225

 • Plaatsen: 5 personen
 • Jets: 23 massage jets
 • Formaat: 193 x 213 x 87 cm (breedte x lengte x diepte)
 • Waterinhoud: 1340 liter

Prijs
10.590.00

 

Jacuzzi J280

 • Plaatsen: 7 personen
 • Jets: 44 massage jets
 • Formaat229 x 229 x 93 cm (breedte x lengte x diepte)
 • Waterinhoud: 1741 Liter

Prijs
12.990.00

Jacuzzi

De gebroeders Jacuzzi legden meer dan 50 jaar geleden de eerste steen voor de whirlpooltraditie. Heeft u een buitenruimte die u wilt omtoveren tot wellness-oase? Voor elke behoefte en elke ruimtelijke situatie heeft Jacuzzi® de juiste whirlpool.

Veel ruimte is niet nodig voor een de stijlvolle en gezellige Jacuzzi. Een kleine tuin, een terras en zelfs een balkon is voldoende om een ​​ontspannen vrijetijdszone in te richten. Er zijn compacte spa’s met afmetingen die geschikt zijn voor grote en kleine ruimtes.

Modellen zoals de J-215 of de Jacuzzi Delfi, bieden plaats voor twee tot drie personen en passen gemakkelijk door een standaarddeur. Op deze manier kunt u genieten van alle voordelen. De geweldige luxe en krachtige massages zorgen voor heerlijke ontspanning. 

Whirlpoolseizoen – het hele jaar door

Met een Jacuzzi whirlpool is ontspanning het hele jaar door mogelijk. Bij zomerse temperaturen zorgt de Jacuzzi voor een borrelende verkoeling. In tegenstelling tot een zwembad kunt u vooral in de koude maanden profiteren van een spa . In een jacuzzi kunt u tijdens de koude dagen genieten van een verwarmende massage dankzij de krachtige pomp. Na een lange koude dag kunt u zich verheugen op de welverdiende vrije uurtjes in uw Jacuzzi® outdoor whirlpool.

 

Perfecte massage

Constante ontwikkeling in technologie, comfort en design. Al vanaf het begin behoord het bedrijf Jacuzzi tot een van de toonaangevende internationale whirlpoolfabrikanten. Het verfijnde massageaanbod is ongeëvenaard: om de massage perfect af te stemmen op individuele behoeften, zijn er speciale jets ontwikkeld voor elk lichaamsdeel . Water- en luchtstralen met verschillende intensiteiten. Gevarieerd van vaste tot roterende sproeiers die specifiek effect hebben op de verschillende delen van het lichaam. Het resultaat kan pure ontspanning zijn. In de comfortabele zit en ligplekken kunt u een individuele lichaamsmassage ervaren.

Ontspanning voor alle zintuigen

Een whirlpool met een krachtige massage belooft wellness voor alle zintuigen . De verscheidenheid aan massages kan het lichaam helpen ontspannen en de dagelijkse stress verlagen. Onze ogen zijn ook gespannen in het dagelijks leven. Aangenaam is de zacht witte of meerkleurig led verlichting van de whirlpool. Naast kleurentherapie bieden veel modellen ook aromatherapie aan. De aangename geuren hebben een positief effect op de gezondheid. Als u naar uw favoriete muziek wilt luisteren in plaats van naar watervalgeluid, kies dan voor een spa met een geïntegreerd geluidssysteem. Het merk Jacuzzi geeft voor elke centimeter van uw lichaam de juiste behandeling.

 

Jacuzzi buiten

Hoe heerlijk zou het zijn als u binnen 1 minuut kunt genieten van een heerlijke spa sessie? Een Jacuzzi kunt u gemakkelijk buiten of onder een overdekte overkapping plaatsen.
Wie weet waren er zonder de gebroeders Jacuzzi vandaag misschien geen whirpools. Ze maakten het prototype meer dan 60 jaar geleden van een pomp voor irrigatiesystemen en badkuipen. Het doel was om de lichamelijke klachten van een familielid te genezen doormiddel van een hydromassage. Tegenwoordig kunnen mensen over de hele wereld genieten van de ontspannende hydromassage in hun eigen tuin of balkon.

Lichaam en geest

 In onze cultuur zijn we altijd bezig. We zijn dagelijks bezig met werk, familie en vrienden. Vaak doen we ons zelf te kort en luisteren we niet altijd naar het lichaam. Een Jacuzzi geeft uw lichaam de benodigde ontspanning en brengt de geest weer in balans. Door de heerlijke massages wordt het lichaam gestimuleerd en vergeet u even de dagelijkse zorgen.

Wanneer kan ik het beste een Jacuzzi kopen?

Eigenlijk is er geen perfect moment om een jacuzzi te kopen, het kan altijd.
Een Jacuzzi is in de winter perfect om uw lichaam lekker op te warmen en in de zomer om af te koelen. Een Jacuzzi kan het hele jaar door geleverd worden.

Ontdek onze Infinitas collectie

Comfort Line

Vanaf €4.000,-

Premuim Line

Vanaf €6.000,-

Ultimate Line

Vanaf €9.000,-

Ultimate Line

Vanaf €10.000,-

Garantie

INFINITAS Spa’s van hoge kwaliteit is waar we u graag van willen overtuigen! Omdat onze Spa’s uit duurzame onderdelen bestaan is het bij Spa Natural vanzelfsprekend dat u een langere garantie krijgt op uw spa dan normaal. Een Spa garantie van 10 jaar!

 

Leveren en installeren

Ons doel is dat u snel kunt genieten van uw spa. Daarom wordt u spa door ons aangesloten en krijgt u een duidelijke en uitgebreide uitleg van de Spa. U kunt die zelfde dag nog instappen en genieten van uw Spa.

 

Onderhoud service

 We zeggen niet voor niets dat u inverteert in uw zelf en uw omgeving. Omdat wij dit ook graag zo voor u willen houden zijn onze mensen voorzien van een hoge dosis kennis en ervaring. Wij geven u de onderhoudservice zoals u dat hoort te verwachten.

 

Interesse in en Jacuzzi?

Vraag geheel vrijblijvend een informatie pakket aan. U kunt ook een afspraak maken voor een spa sessie.

Telefoon

055 - 23 40 008

EMAIL

info@spanatural.nl

Over ons

Met oog voor de toekomst zijn we voordurend op zoek naar innovatie en verbeteringen. Met onze nuchtere mentaliteit streven we naar een uniek uitstraling en service. Bij ons is de klant te gast en dat willen we meegeven.

Brochure

Download onze gratis brochure

Copyright © 2020 - Spa Natural All Right Reserved