ZWEMSPA

Spa Navy

 • Plaatsen: 4 personen
 • Jets: 28 massage jets
 • Formaat: 400 x 225 x 152 cm (breedte x lengte x diepte)
 • Waterinhoud: 6700 Liter

Prijs
 
17.990,00

Spa Sky

 • Plaatsen: 7 personen
 • Jets: 122 massage jets
 • Formaat: 580 x 225 x 152cm (breedte x lengte x diepte)
 • Waterinhoud: 7500liter

Prijs
€24.990.00

 

Spa Lapis

 • Plaatsen 7 personen
 • Jets: 20 massage jets
 • Formaat:680 x 225 x 152cm (breedte x lengte x diepte)
 • Waterinhoud: 17500 Liter

Prijs
24.990.00

Spa Indigo

 • Plaatsen: 4 personen
 • Jets: 28 massage jets
 • Formaat: 500 x 225 x 152 cm (breedte x lengte x diepte)
 • Waterinhoud: 8500 Liter

Prijs
22.990,00

Spa Cobalt

 • Plaatsen: 9 personen
 • Jets: 151 massage jets
 • Formaat: 725 x 225 x 152cm (breedte x lengte x diepte)
 • Waterinhoud: 16000 Liter

Prijs
€31.990.00

 

Zwembad of zwemspa kopen?

Een zwemspa is het elegante en moderne antwoord op een zwembad. Heeft u zin om lekker te sporten zonder daarvoor van huis te hoeven? Met onze zwemspa’s heeft u heel gemakkelijk een intensieve workout aan huis.

Als het gaat om het transformeren van uw eigen tuin naar een zwemparadijs, is een zwemspa een aantrekkelijk zwembadalternatief. De meeste mensen kopen een zwemspa dus ook voor het gemak.

Een zwemspa is gemakkelijk te realiseren en te plaatsen. Zonder maanden kwijt te zijn aan het bouwen in de tuin of renovaties. Voor een zwemspa heeft u niets meer nodig dan een plat oppervlak van de geschikte grootte en een stroomaansluiting.

In tegenstelling tot een ingebouwd zwembad, kunt u achteraf zelfs de locatie van de zwemspa wijzigen. Naast zwemmen kunt u in een zwemspa een compleet fitnessprogramma samenstellen. 

Trakteer uzelf op een heerlijke zwem of fitnesssessie of een ontspannende massage in aangenaam warm water. Dankzij de verwarming en de thermische isolatie zijn de functies van onze zwemspa’s het hele jaar door beschikbaar. De meeste zwembaden zijn alleen voor warme zomerdagen. Ondanks dat ze het hele jaar door worden gebruikt, zijn zwemspa’s goedkoper dan zwembaden. De benodigde hoeveelheid water is lager en de isolatie maakt het apparaat energiezuinig.

Sport en ontspanning voor iedereen!

Gebruik de kracht en efficiëntie van een zwemspa van Infinitas. De in eigen huis ontwikkelde technologieën van Spa Natural maken het zwemmen en ontspannen voor iedereen mogelijk. We beschikken over high-end zwemspa’s voorzien van een krachtige stroming en een luxe design. U kunt kiezen voor een enkele zwemspa of in combinatie met een Jacuzzi. Deze biedt een heerlijk ontspanning na het sporten.

Waarom zwemspa of zwemspa en geen zwembad?

Het belangrijkste bij een zwemspa is de combinatie van sport en therapie.
De Infinitas zwemspa’s zijn voorzien van een krachtige stroming en zijn gemaakt voor de beste, meest voorkomende, gezondste en meest gewrichtsvriendelijke sport die er bestaat namelijk, zwemmen.

Voordelen van een zwemspa

Een zwemspa is compacter dan een gemiddelde zwembad, waardoor u water- en elektriciteitskosten bespaart. Het biedt aanzienlijk meer mogelijkheden, is flexibeler en beschikt over talloze extra functies.

Naast zwemmen en hydromassage bieden onze zwemspa’s een complete training voor het lichaam. De natuurlijke weerstand van het water kan desgewenst worden verhoogd met het Infinitas tegenstroom systeem. Op deze manier ervaar je een effectieve en krachtige training die u in de frisse lucht en volledig in privacy kunt oefenen.

Afhankelijk van het model heeft u de keuze tussen verschillende fitnessinstallaties zoals roeitoestellen, elastiekjes voor aqua-aerobics of een zwemgordel. Dit geeft u stabiliteit en helpt om u te concentreren op het zuiver uitvoeren van de bewegingen. Eventuele extra’s zoals vloerspiegels of snelheidsmeters dienen de zwemtechniek te verbeteren. Een zwemspa compleet met fitnesssysteem geeft plezier aan jong en oud.

Seizoensgebonden

Velen die een zwembad hebben willen ook graag in de winter eens een baantje trekken. Het zou zonde zijn om dan alsnog naar een overdekt zwembad te moeten die u ook nog eens moet delen. Het verwarmen van zo’n zwembad is een flinke ingreep en duurt langer voordat u er optimaal gebruik van kunt maken.
Met een zwemspa heeft u deze zorgen niet. U kunt binnen 1 minuut genieten van een intensieve workout of een ontspannen spa sessie zonder chloor!

Door de thermische isolatie kunt u de zwemspa’s van Spa Natural in de grond plaatsen zonder temperatuur verlies.

Inbouwen

Er zijn talloze mogelijkheden voor het inbouwen van een zwemspa. Afhankelijk van uw wensen denken wij met u mee naar de mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw zwemspa volledig in te graven. Of onder een overkapping te bouwen. Het inbouwen van een zwemspa hoeft geen grote ingreep te zijn omdat het installeren van waterleidingen en pompen niet nodig is.

Bent uw benieuwd hoe een zwemspa aanvoelt? Laat het ons weten en maak een afspraak voor een spa sessie.

AROMATHERAPIE

Het verlaagd stress en is milieuvriendelijk, het aroma systeem van Infinitas. De geur wordt boven het oppervlak van het water verspreidt. Geniet dus van een heerlijke spa sessie met uw favoriete aroma geur!

DETAIL

Elk detail is doordacht en ontworpen met als doel een luxe spa voorzien van alle facetten. Met onze roestvrijstalen elementen geven we elke spa de finishing touch.

MASSAGE

Ontdek een nieuwe wereld van ontspanning en massage. Onze krachtige jets leveren een positieve bijdrage aan het lichaam en geest.

ZWEM SPA

Krachtige Jets

De jets van onze zwem spa collectie leveren een sterke stroming door middel van de ultra boost technologie. Perfect voor een intensive workout.

Duurzaam

Voorzien van een dikke thermische isolatie laag en zijn ruime klimaat kamers zijn deze zwemspa’s geschikt voor het Nederlandse klimaat.

Inbouwen op maat

Uw zwemspa kan op maat ingebouwd worden of ingegraven worden.

Krachtige massage

Roest vrij stalen jets die aansluiten op het strakke design.

Cover

Elke spa wordt geleverd met een gratis cover.

Garantie

Lange garantie periode van 5 jaar

Heeft u onze brochure al gezien?

Vul uw gegevens in en download onze gratis brochure.

Interesse in een zwemspa?

Ik wil graag korting aanvragen voor de:

Telefoon

055 - 23 40 008

EMAIL

info@spanatural.nl

Over ons

Met oog voor de toekomst zijn we voordurend op zoek naar innovatie en verbeteringen. Met onze nuchtere mentaliteit streven we naar een uniek uitstraling en service. Bij ons is de klant te gast en dat willen we meegeven.

Brochure

Download onze gratis brochure

Copyright © 2020 - Spa Natural All Right Reserved